Vlasnica udomila napuštenu mačku, evo kako je njena kujica pit bulla reagirala na to

VLASNICA mješanke pit bulla Belle i mačke Delulu, Hannah Wenzel, u intervjuu za Newsweek otkrila je kako je Bellu udomila 2017. godine i kako nije bila sigurna hoće li se njena nova ljubimica slagati s drugim životinjama.

Bella je živjela sama sa svojom vlasnicom, sve dok Wenzel prije dva mjeseca nije odlučila donijeti kući jednu napuštenu mačku, koju je nazvala Delulu, ili ukratko, Lulu. 

“Donijela sam je kući s namjerom da joj pronađem trajni dom ili sklonište za životinje, jer nisam bila sigurna kako će se Bella osjećati oko nove mačke”, rekla je Wenzel. “Odvela sam je veterinaru i polako je počela upoznavati s Bellom. U roku od tjedana počele su se maziti skupa i sada su najbolje prijateljice.”

Wenzel je na svom TikTok profilu podijelila video Belle i Lulu, koji je postao viralan na društvenoj mreži. Preslatki video pogledajte u nastavku. 

Bella i Lulu na TikToku su skupile preko pola milijuna pregleda i brojne komentare. “U redu, zašto plačem?”, “Naš pit bull je jednako reagirao”, “Prijateljice za cijeli život”, “Preslatko”, “Svi trebamo prijatelje”, samo su neki od komentara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *