Mačak pobjegao od vlasnika na stajalištu za kamione, pojavio se 1078 kilometara dalje

VOZAČ kamiona iz Illinoisa Chad McIntyre bio je tužan nakon što je mačak Tyler pobjegao iz njegovog vozila tijekom zaustavljanja na stajalištu za kamione u Nevadi. Chad tvrdi da ga je Tyler često pratio na dugim vožnjama.

“Lijepo je što leži na suvozačevom mjestu. Ne odgovara mi kad mu nešto kažem, ali lijepo je imati nekoga s kim možeš razgovarati”, rekao je McIntyre za KSTU-TV. McIntyre je rekao da je mijenjao Tylerovu kutiju s pijeskom kada je mačak odlutao sa stajališta Flying J Truck Stop u Fernleyu.

“Tražio sam ga, ali ga nisam mogao pronaći”

“Morao sam obaviti dostavu u Walmart pa sam morao otići, nije me bilo oko 2 i pol sata i odmah sam se vratio i ponovno ga počeo tražiti. Sljedećeg sam dana morao ići u Kaliforniju. Zatim sam se vratio sljedeće noći i pokušao ga ponovno potražiti, ali ga još uvijek nisam mogao pronaći”, rekao je McIntyre.

Tyler se “ukrcao” drugom vozaču kamiona te se pojavio pet dana kasnije na stajalištu Flying J Truck Stopu u Rock Springsu, oko 1078 kilometara daleko od Fernleya. Mačka je odvedena u lokalno sklonište za životinje i pronašli su mikročip i pokrenuli akciju vraćanja Tylera kući. 

Mački je zabranjeno voziti se u kamionu

Nadzornica Rock Springs Animal Control Lydia Gomez radila je s nezavisnom koordinatoricom prijevoza Joan Nickum kako bi Tylera odvezla kući u Illinois. Uz pomoć volontera koji su prevozili mačka, uspio je sigurno doći kući. 

Chad i njegova supruga Brandi McIntyre su rekli da se Tyler uskoro više neće gubiti na postajama za kamione.

“Neko vrijeme mu je zabranjeno voziti se u kamionu. Suprug i ja smo upravo odlučili da je možda bolje da ostane kod kuće barem neko vrijeme, ali najdalje što može otići je niz ulicu”, rekla je Brandi McIntyre.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *