Balto, Mijo i Garo traže zauvijek dom. Pomozimo im

SKLONIŠTA diljem Hrvatske krcata su napuštenim ljubimcima koji su u potrazi za zauvijek domom. Ako tražite ljubimca, dajte šansu jednom od slatkiša koje smo izdvojili u nastavku. Možda baš u jednome od njih pronađete prijatelja za cijeli život.

Balto

Balto se nalazi u Azilu Dumovec u Zagrebu. Iako ima 10 godina, i dalje je zaigran i živahan. Jako je odan, voli druge pse, a dragi su mu i ljudi. Ako ga želite bolje upoznati, javite se azilu putem e-adrese [email protected].

Mijo

Mijo je tromjesečni štićenik Skloništa za životinje Sisak. Pretpostavlja se da će biti srednjeg rasta i težiti između 15 i 20 kilograma. Za više informacija o Miji, javite se skloništu putem poruke na Facebooku ili putem e-adrese [email protected].

Garo

Garo je star dvije godine i nalazi se u udruzi Novogradiške njuške. Težak je oko 24 kilograma i potpuno je veterinarski obrađen. Odrastao je uz pse i mačke, a voli i ljude. Pametan je i brzo uči naredbe. Udomljuje se u provjerene uvjete. Ako ga želite udomiti, javite se u inbox udruge na Facebooku ili putem e-adrese [email protected].

Beba kunića

Ovaj preslatki kunić nalazi se u Udruzi Mrkvica i traži svoj zauvijek dom. Za više informacija o kuniću, javite se udruzi putem poruke na Facebooku ili putem e-adrese [email protected].

Leia

Leia je svoj život započela na ulici, a trenutno se nalazi na privremenom smještaju kod tete čuvalice iz udruge Prava šapa. Uskoro će napuniti četiri mjeseca, a već je naučena na život u stanu. Jako je razigrana i umiljata. Udomljuje se u Zagreb i okolicu, uz obavezu kastriranja i mikročipiranja. Za više informacija, javite se udruzi putem Facebooka ili putem e-adrese [email protected]

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *