Aktivistice za prava životinja prekinule reviju Victorije Beckham u Parizu

AKTIVISTICE za prava životinja iz PETA-e u petak su prekinule reviju Victorije Beckham koja se održavala u Parizu u sklopu Tjedna mode. Dok su manekenke šetale pistom, aktivistice su se popele na nju, a u rukama su držale transparente na kojima je pisalo “Viva Vegan Leather”.

Bile su odjevene u kratke majice s porukom “Okrenite leđa životinjskoj koži” i “Životinje nisu tkanina”. Pripadnici osiguranja ubrzo su ih ispratili iz dvorane u kojoj se održavala revija. No dok je Victoria Beckham na kraju revije pozdravljala publiku, još se jedna aktivistica uspjela probiti na pistu s istim plakatom.

Beckham je na reviju stigla na štakama zbog ranije ozljede u teretani, a u Parizu je izložila svoju najnoviju kolekciju za jesen/zimu. Bivša spajsica na pariškome Tjednu mode debitirala je 2022. Revija je održana u hotelu Salomon de Rothschild iz 19. stoljeća, nedaleko od Elizejskih poljana. Iz prvog reda Victoriju su bodrili njezin suprug David Beckham i djeca Romeo, Brooklyn i Harper.

Pariški Tjedan mode traje do 5. ožujka, a na njemu svoje modne kolekcije predstavljaju najpoznatiji svjetski modni brendovi poput Chanela, Diora, Hermesa i Louisa Vuittona.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *